TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 Yılı 1.Dönem Çağrısı sonuçlarına göre destek hakkı kazananlar ilan edilmiştir. Buna göre Gaziantep Üniversitesinden 3 öğrenci destek hakkı kazanırken bunlardan 2 tanesi Eğitim Fakültemizin öğrencileridir. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrenci Adı Danışman Bölüm Proje Adı
AYBİGE ARIK DİLARA SOMUNCU İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞi Etkileşimli Bir Web Sitesinin Aday İngilizce Öğretmenlerinin Akademik Kelime Öğrenimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ELİF AKKUŞ MEHMET BAŞARAN İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ  Proje Tabanlı Stem Etkinliklerinin Ortaokul Öğrencilerinin Matematik Tutumuna Ve Problem Çözme Becerilerine Etkisinin İncelenmesi

DESTEK HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ