• +90 342 3604372

Değerli öğrenciler,

05.09.2023 tarihli Yükseköğretim  Yürütme Kurulu kararı doğrultusunda, 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla sınırlı olarak,  Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki üniversitelerde öğrenim görmekte iken, sadece  Öğretmenlik Uygulması I ve II derslerini yüz yüze almak üzere  Fakültemize başvuruda bulunan ekli listede adı geçen öğrencilerin “Özel Öğrenci” başvuruları uygun görülmüştür.

Buna göre, ekli listede adı geçen Fakültemizde açık olan programlara başvuru yapan öğrencilerin aynı eşdeğer programa, öğrencinin kendi Üniversitesinde kayıtlı olduğu ancak Fakültemizde açık olmayan programlara başvuru yapan öğrencilerin  programın bağlı olduğu Bölüm altındaki aktif programa ve öğrencinin kayıtlı olduğu programın bağlı olduğu Bölüm de aktif değil ise Özel Eğitim Bölümü altında bulunan Özel Eğitim Öğretmenliği Programına kayıtları  yapılacaktır. 

Kayıt İşlemi:  Ekli listede adı geçen öğrencilerin  Üniversitemize kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılmaktadır. Ancak Üniversite kaydının yapılabilmesi için öğrencilerin şahsen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir. Üniversite kaydı yapılan öğrenciler ders kaydı işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Ders kaydı için aşaıda isimleri belirtilen danışmanları ile iletişime geçip ders kayıtlarını onaylamaları gerekmektedir. Öğrenciler e devlet üzerinden veya Üniversitemiz web sayfasında yer alan "e kayıt" butonunu tıklayarak, T.C. Kimlik Numaraları ve "şifremi unuttum" yazılı kısma tıklayarak yeni şifre oluşturabilir ve e kayıt sistemi üzerinden de ders kayıtlarını yapabilirler. E kayıt sisteminde GAUZEM ve öğrenci işlemlerinizi takip edebilmeniz için e kayıt sistemine giriş yapılması zorunludur. Ancak, öğrenci işleri birimince listede adı geçen öğrencilerin sırasıyla Üniversite kayıtları halen yapılmakta olduğundan, giriş yapamayan öğrencinin henüz Üniversite kaydının yapılmadığı anlaşılmalı ve bu öğrenci bir süre sonra yeniden denenmelidir. Ders kayıtları için son tarih 6 Ekim 2023 Cuma günüdür.

Üniversite ve ders kaydı tamamlanan öğrenciler 4. sınıf danışmanlarına uğrayarak, kendilerini tanıtabilirler.  Uygulama listeleri hazırlandıktan sonra Dekanlığımız web sayfasında ilan edilecektir. 

Öğretmenlik Uygulaması Dersi tüm öğrenci listesi için  LÜTFEN TIKLAYINIZ. 

Fakültemiz Lisans Programları Danışman Öğretim Üyeleri Listesi için LÜTFEN TIKLAYINIZ.