Değerli Özel Öğrencilerimiz,

06.02.2023 tarihinde yaşanılan Kahramanmaraş  merkezli depremler sebebiyle, 05.09.2023 tarihli Yükseköğretim  Yürütme Kurulu kararı doğrultusunda, 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla sınırlı olarak,  Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki üniversitelerde öğrenim görmekte iken, güz yarıyılında kayıtlı oldukları Üniversitelerde eğitim öğretim online olduğu için Fakültemize sadece Öğretmenlik Uygulaması I ve II dersini almak üzere başvuruda bulunan 4. sınıf öğrencilerinin, bahar döneminde kayıtlı oldukları Üniversiteleri yüz yüze eğitime geçtiği takdirde, bu öğrencilerimiz istekleri halinde, bahar yarıyılında kendi Üniversitelerinde eğitimlerine devam etmek istediklerine ilişkin ıslak imzalı dilekçe ve ekinde Üniversitelerinin 4. sınıfının yüz yüze eğitime geçtiğine ilişkin senato kararı veya Üniversitenin web sayfasından yapılan kurumsal duyuru metnini ekleyerek, şu an bağlı oldukları Fakültemiz ilgili Bölüm Başkanlığına 07.02.2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilirler.

Dönem derslerini (tüm dersler) almak üzere başvuru yapan ara sınıf ve 4. sınıf öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanlığı